ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ :

Για την ελαχιστοποίηση της φθοράς και την επέκταση διάρκειας ζωής του προϊόντος, συστήνουμε την φύλαξη του μόνο του, συσκευασμένο στο συνοδευόμενο πουγκί ή κουτί του (ή σε κάποιο άλλο της συλλογή σας). Μέταλλα όπως το ανοξείδωτο ατσάλι αποδεικνύονται υποαλλεργικά και ιδιαίτερα ανθεκτικά, όμως σε κάθε περίπτωση σας συστήνουμε να αποφύγετε την επαφή με το νερό θαλάσσης ή χλωριούχο νερό, ισχυρά σαπούνια, οικιακά καθαριστικά, χημικά (αρώματα, σπρέι, κρέμες σώματος) ώστε το αγαπημένο σας κόσμημα να σας συντροφεύει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

Tip : Πριν την φύλαξη τους, αφαιρέστε υπολείμματα ή υγρασία και γυαλίστε τα κοσμήματα σας με ένα στεγνό και καθαρό βαμβακερό πανί!

ΕΝΔΥΣΗ:

Ακολουθήστε της οδηγίες όπως αναγράφονται στην εσωτερική ετικέτα σύνθεσης του προϊόντος

ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ:

Αποφύγετε την επαφή με χημικά και ισχυρά καθαριστικά, αποφύγετε την αποθήκευση σε μέρη που εκτίθενται συνεχώς σε υψηλές θερμοκρασίες, καθαρίστε τα με κυκλικές κινήσεις χρησιμοποιώντας μη αλκοολούχα/μωρομάντηλα και αφαιρέστε την περίσσεια με στεγνό βαμβακερό πανί. Για suede/καστόρινες επιφάνειες εφαρμόστε στεγνό καθάρισμα.

ΚΑΠΕΛΑ:

Για να διατηρήσετε το αρχικό του σχήμα σε καλή κατάσταση , αποφύγετε την τοποθέτηση του προϊόντος στο κεφάλι σας αγγίζοντας την κορώνα (επάνω τμήμα), αλλά χρησιμοποιήστε και τα δύο σας χέρια πιάνοντας το γείσο του καπέλου. Αποφύγετε την επαφή με νερό και χημικά, μην αποθηκεύετε σε μέρη που εκτίθενται συνεχώς σε υψηλές θερμοκρασίες. Σε περίπτωση ατυχήματος και μεγάλης έκθεσης σε υγρό στοιχείο, το καλύτερο μέρος για να στεγνώσει ένα καπέλο με ίσιο γείσο είναι μια επίπεδη επιφάνεια, ενώ για καπέλα με καμπυλωτό γείσο, είναι το κεφάλι σας. Καπέλα με ίσιο γείσο τα οποία δεν φέρουν διακόσμηση στην επιφάνεια τους , μπορούν να σιδερωθούν σε χαμηλή θερμοκρασία χρησιμοποιώντας μεταξύ σίδερου κ προϊόντος ένα βαμβακερό πανί. Στη συνέχεια αφήνετε το προϊόν να στεγνώσει πλήρως προτού αποθηκευτεί. Αποθηκεύστε το προϊόν σας στο κουτί του ώστε να διατηρήσει το μοναδικό του σχήμα και την καλή κατάσταση των στοιχείων που το κοσμούν. Αποφύγετε την αναδίπλωση, εάν δεν ενδείκνυνται από τον κατασκευαστή.