Με αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών μας, θέλουμε να διασφαλίσουμε την ποιότητα κάθε προϊόντος που λαμβάνετε. Σε  περίπτωση που έχετε αλλάξει γνώμη ή έχετε πρόβλημα με την παραγγελία σας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Η επιστροφή του προϊόντος, προκειμένου να αλλάξει ή να αντικατασταθεί, πραγματοποιείται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου σας, όπως αυτή έχει καταγραφεί χρονικά από την συνεργαζόμενη υπηρεσία ταχυμεταφορών. Πριν προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια, ο πελάτης πρέπει πρώτα να επικοινωνήσει μαζί μας (μέσω email ή τηλεφώνου).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής αφορά σε ελάττωμα ή σε λανθασμένη αποστολή προϊόντος, η Εταιρεία αναλαμβάνει το κόστος επιστροφής του καθώς και την επιστροφή του ποσού. Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο για ελαττωματικά προϊόντα. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται ανάλογα με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε  την παραγγελία σας, εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν. Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων και αλλαγές για προϊόντα που έχουν φτιαχτεί κατά παραγγελία / custom made.

Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί (πέραν της αρχικής του δοκιμής) ή να υποστεί ζημιά και πρέπει να επιστραφεί με όλη τη συσκευασία του, τα καρτελάκια, τα σχετικά έγγραφα και την απόδειξη αγοράς / τιμολογίου.

Η επιστροφή προϊόντων σε όλες τις περιπτώσεις γίνεται αποκλειστικά μέσω της ACS courier για την Ελλάδα και της DHL Express από διαφορετικό προορισμό / χώρα. Σε περίπτωση επιλογής οποιασδήποτε άλλης εταιρείας, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την παραλαβή, το κόστος αποστολής και την επιστροφή χρημάτων της αγοράς σας.

Για πραγματοποίηση αλλαγής με ίδιο ή άλλο προϊόν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε καινούρια παραγγελία ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μιας κανονικής παραγγελίας με αντικαταβολήαπλώς για να γίνει αφαίρεση του ποσού/υπολοίπου που προκύπτει από τα επιστρεφόμενα είδη σας, θα πρέπει στο πεδίο των “Σχολίων” να σημειώσετε τη λέξη “Αλλαγή”. Να σας ενημερώσουμε πως το τελικό ποσό με την πίστωση δεν θα σας φανεί αυτόματα την ώρα που εκτελείτε την νέα παραγγελία σας, θα αφαιρεθεί λογιστικά από πλευράς μας αφού παραλάβουμε το προϊόν και γίνει η επεξεργασία της επιστροφής σας. Το κόστος αποστολής της επιστροφής συνυπολογίζεται και καταβάλλεται από τον πελάτη (καθώς και τους πιθανούς τελωνειακούς δασμούς, για χώρες εκτός Ε.Ε).

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να προχωρήσετε σε μια νέα αγορά, μπορούμε να σας προσφέρουμε πίστωση του αρχικού κόστους, μείον το κόστος της επιστροφής καθώς και τους πιθανούς φόρους και δασμούς, εάν υπάρχουν. Με την επιστροφή του προϊόντος, σας αποστέλλουμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ένα “πιστωτικό” σύμφωνα με τα παραπάνω, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντική σας αγορά. Έχετε στη διάθεση σας 60 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία καταβολής της αρχικής σας παραγγελίας.

Σε περίπτωση αλλαγής μη εκπτωτικών προϊόντων, μπορείτε να επιλέξετε νέο προϊόν από οποιαδήποτε κατηγορία. Όταν το νέο προϊόν έχει χαμηλότερη ή υψηλότερη τιμή από το επιστρεφόμενο, η διαφορά της αξίας αντίστοιχα είτε θα πιστωθεί είτε θα χρεωθεί στη νέα αποστολή.

Τα εκπτωτικά  προϊόντα μπορούν να αλλάξουν μόνο με προϊόντα της ίδιας κατηγορίας (Sales). Η αλλαγή μπορεί να γίνει με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Στα προϊόντα που έχουν έκπτωση μεγαλύτερη ή ίση του 50%, καθώς και στα προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση πέραν της περιόδου των επίσημων εκπτώσεων την ελληνικής αγοράς, δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής/επιστροφής, παρά μόνο αλλαγής μεγέθους, εφόσον αυτό είναι διαθέσιμο. 

Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών όποτε το κρίνει αναγκαίο, χωρίς καμία προειδοποίηση. Υποχρεούται δε να ενημερώνει τους χρήστες για οποιαδήποτε μεταβολή μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.