Αντικαταβολή: Κατά την παραλαβή του πακέτου σας καταβάλλεται η αξία της παραγγελίας σας συν το ποσό αντικαταβολής (+1,9€) και το κόστος των τυχόν μεταφορικών.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αποστολές εντός Ελλάδος άνω των 80 ευρώ.

Η αντικαταβολή προσφέρεται σαν τρόπος πληρωμής μόνο για παραδόσεις εντός της Ελλάδας.

Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη κάρτα (MasterCard, visa, visa electron, maestro, American Express, Diners, με χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass): Η χρέωση της κάρτας πραγματοποιείται κατόπιν ελέγχου της εγκυρότητας και διαθεσιμότητας υπολοίπου της κάρτας σας. Σε περίπτωση απόρριψης της συναλλαγής η αγορά ακυρώνεται. 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Κατάθεση σε τράπεζα/ Μεταφορά μέσω IBAN: Η παραγγελία σας οριστικοποιείται μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης/μεταφοράς του ποσού, εφόσον γίνει ορατή στο σύστημα μας και μας αποστείλετε την απόδειξη πληρωμής μέσω e-mail στο info@thetailormadeconcept.com . Σε περίπτωση εμβάσματος από τρίτη  τράπεζα (διάφορης των παρακάτω αναγραφομένων) τα διατραπεζικά έξοδα (προμήθεια τράπεζας) βαραίνουν τον πελάτη. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να αναγράφετε τον αριθμό της παραγγελίας σας ή το ονοματεπώνυμό σας. Σε διαφορετικές περιπτώσεις η παραγγελία δεν είναι έγκυρη.                                   

      Δικαιούχος : ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ                                          

              ALPHA BANK :

    Αρ. Λογ: 621002002008130                        

    Iban : GR4201406210621002002008130.

              SWIFT alpha bank BIC: CRBAGRAA

       ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ :

   Αρ. Λογ: 416/004440-73

   Iban: GR6901104160000041600444073

              SWIFT-BIC: ETHNGRAA

VIVA WALLET: Ακολουθώντας τις οδηγίες του ασφαλούς ιστότοπου της Viva Wallet, η πληρωμή σας θα διεξαχθει μόνο σε μερικά βήματα:

Επιλέξτε Viva Wallet ως τον τρόπο πληρωμής σας στο ταμείο. Στη συνέχεια, θα ανακατευθυνθείτε στον ιστότοπο για να συνεχίσετε την πληρωμή. Εάν είστε ήδη πελάτης Viva Wallet, μπορείτε να συνδεθείτε με τα δεδομένα χρήστη και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή. 

Στην περίπτωση που προκύπτουν διατραπεζικές προμήθειες λόγω πληρωμής σε διαφορετικό νόμισμα, το διατραπεζικό κόστος πρέπει να καταβληθεί από τον πελάτη.