Για αγορές εντός Ελλάδος άνω των 80€ η αποστολή είναι δωρεάν. Σε διαφορετική περίπτωση τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται βάσει του τρέχοντος τιμοκαταλόγου της εταιρείας courier που συνεργαζόμαστε κατά το check out. Δυνατότητα αντικαταβολής με χρέωση + 1,9€. (Οι αγορές εκτός Ελλάδος αποστέλλονται με την DHL Express, το κόστος και ο χρόνος παράδοσης υπολογίζονται στο check out).

Από τη στιγμή της επιβεβαίωσης της διαθεσιμότητας προϊόντος και της ολοκλήρωσης της διαδικασίας πληρωμής, η αποστολή πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη μέρα. Χρόνος παράδοσης εντός Ελλάδος ορίζεται 2-4 εργάσιμες ημέρες, με επιφύλαξη τις περιπτώσεις αργιών, δυσπρόσιτων περιοχών ή απροόπτων συνθηκών. Με την ολοκλήρωση της αποστολής ενημερώνεστε (μέσω email) με τον κωδικό του voucher σας, για δυνατότητα αναζήτησης του πακέτου σας στο site της συνεργαζόμενης εταιρείας courier. Σε περίπτωση που δεν ανταποκριθείτε εγκαίρως στην ειδοποίηση της εταιρείας κούριερ και παρέλθει ο χρόνος παραμονής του πακέτου στο υποκατάστημα της περιοχής σας, το δέμα επιστρέφεται σε εμάς και επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας κατά την διαδικασία συμπλήρωσης των στοιχείων σας παρακαλώ επιβεβαιώστε την εγκυρότητα και την πληρότητα των στοιχείων αποστολής (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ταχυδρομικός κώδικας, περιοχή, νομός, καθώς το email και το κινητό σας τηλέφωνο).

ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΑΣΜΟΙ:

Τυχόν τελωνειακός δασμός καταβάλλεται από τον παραλήπτη. Συνιστάται στον πελάτη να επικοινωνήσει εκ των προτέρων με τις τελωνειακές αρχές της συγκεκριμένης χώρας για να επαληθεύσει τα έξοδα.